booking.com

Free WiFi

Valamennyi szálláshelyünk illetve a Balaton Vendéglő területén ingyenes WiFi található! 

Nyelvválasztás

MagyarGermanEnglishFrancais

Other languages

- thai
- swedish

Nézzen meg a Facebookon is!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Online felhasználók

Jelenleg 2 vendég olvas minket


             Üdvözöljük weblapunkon!

A régi rómaiak által is kedvelt Balaton "akkori nevén Pelso" partján már az ókorban is lüktető, nagy élet folyt, amely a magyarok bejövetelével sem változott.

Éttermünk helyén az 1830-as években még a Balaton hullámzott, a halászok itt kötötték ki csónakjaikat, főzték híres halételeiket.

A település növekedésével párhuzamosan a partszakaszt folyamatosan feltöltötték és beépítették. 1863-tól, amikor vasúti összeköttés létesült Budapesttel, az ország fürdőkultúrájának egyik központja lett a "Magyar Tenger". Ma már Európa hírű üdülőhellyé vált.

Szeretnénk Önöknek a Balaton hangulatával, hagyományos halételeivel valamint a magyar konyha méltán elismert és kedvelt étkeivel, finom boraival kellemes ízeket és felejthetetlen órákat szerezni!

A Balaton Vendéglő és Panzió a déli part legdinamikusabban fejlődő városának üdülőövezetében, a Balatontól 2oo m-re, a város centrumában épült, hangulatos kertvárosi környezetben.

Vendéglőnkben igyekeztünk barátságos, kellemes, környezetet teremteni, felidézni a hajdani Balaton hangulatát. Ezért étlapunkon számtalan helyi és magyaros sertés, szárnyas halspecialitás szerepel, melyek közt nemzetközi ételkülönlegességek is helyet kapnak. Vendégeink választhatnak borkönyvünkből, melyben a tájegység minőségi borairól rövid szöveges leírás található. 2 féle csapolt sör, koktél színesítik kínálatunkat. 
 
140 fős, részbefedett kerthelységgel, grillkerttel és 60 fős fűthető étteremmel állunk vendégeink rendelkezésére.
 
A 2000-ben elkészült panzióban négy darab 2 személyes és egy 5 fős, fenyőfa bútorokkal berendezett, színvonalas vendégszoba áll vendégeink rendelkezésére. A szobák klímával, tusolókabinnal, kábel Tv-vel vannak felszerelve. Az udvaron parkoló biztosítja az önök kényelmét, nyugalmát.

2008 júliusától megnyílt a Balaton Vendéglő és Panzió közvetlen szomszédságában a Balaton Apartman ház. Itt 5 darab nyugateurópai színvonalon berendezett lakosztály áll kedves vendégeink szolgálatára. A 30mm.-es lakosztályokban teljesen berendezett konyha, étkező, fürdőszoba és hálószoba található. Mindegyik lakrészhez klímaberendezés, LCD-tv, valamint terasz vagy erkély tartozik.

Reméljük Önt is hamarosan a ház vendégeként üdvözölhetjük!

Gulya Család
 

Üdülési csekket elfogadunk!

SZÉP kártya, Erzsébet utalvány


 

 

Utolsó frissítés: 2013 június 24. (hétfő) 09:11